maandag 16 januari 2017

maakte iets voor mezelf en daar komt meteen een workshop van...

Toen Marthe haar nieuwe patroon lanceerde #walletproject17 werd dat patroon hier meteen besteld! Ik had vakantie én ging mij voor nieuwjaar eens een nieuwe portemonnee maken... helaas kwamen net toen hardnekkige bacteriën in mijn sinussen wonen (die bleven daar ruim 2 weken dus het moet daar goed zijn he) en de platte rust (voor mij een RAMP) werd ingevoerd...

Ondertussen is 2017 al weer vlot aan de gang, ben ik weer aan het werk, en zijn er al heel wat projectjes klaar maar dat bloggen, dat stel ik toch precies graag uit ;-)
Tot nu... telewerken en een middagpauze = een ideaal kwartiertje zinnen verzetten én jullie laten kennismaken met mijn versie van #walletproject17.





Voor de buitenkant bestelde ik een prachtig croco-kurkleder, de binnenkant werd een vuilroze variant van het gewone kurkleder (allebei van K-bas)... een avondje snijden en stikken en de volgende dag ging deze beauty al mee op pad... ik hoopte dat ze geld ging houden, maar hoe perfect het patroon ook is én hoe schoon het kurleder is, het geld vliegt er nog steeds uit :-P

Mijn vriendinnetjes van de Femmadammen zagen ze op mijn Facebook verschijnen en vroegen meteen om een workshop. Ik nam contact op met Marthe die groen licht gaf, workshops geven mag als alle deelnemers het patroon aankopen wat niet meer dan logisch is!, en net nog kreeg ik een fijne mail van K-bas waar we uiteraard het kurkleder gaan bestellen. Ik zag al andere varianten, soms goedkoper, in het echt en geloof me: de kwaliteit van K-bas is ongekend én de service is top. Met hun kurkleder maakte ik ook al deze tas en in kraft-tex dit tasje.
Vanavond met onze Femmadammen eens een datum uitzoeken en dan kijken we er nu al naar uit!

En dan de vraag die IEDEREEN stelt: Kan daar veel in? Dat antwoord is kort en krachtig: ja. Mijn vele klantenkaarten zitten wel al jaren in een aparte kaartenhouder, in mijn portemonnee zitten alleen de meest gebruikten, al zijn dat er echt wel genoeg.... ik maakte wel de versie met brede bodem als was dat eigenlijk zelfs niet nodig, maar ik krijg die nog wel volg ;-)