maandag 14 maart 2016

Femmadammen °08/03/2016

Het is hier al even stil en dat heeft alles te maken met een druk programma én van ontstoken sinussen die me nu al 2 weken parten spelen... maar goed, het ergste is voorbij en hier zijn we weer :-)

Een paar maanden geleden maakte ik me lid van Femma, omdat ze leuke boeken hebben én omdat je toen 1m designerstof kreeg als je lid werd ;-)
Toen ik in oktober het programma in de bus kreeg riep ik bijna op elke pagina "Dat wil ik doen"... helaas organiseerde geen van de Femma-groepen in de omgeving die activiteiten en ik mailde naar Femma of die niet in de regio konden geprogrammeerd worden.
Ik kreeg meteen een mail terug dat ik de huidige Femma-groepen hierover kon aanspreken of dat ik een eigen nieuwe en jonge groep kon oprichten.
Als geboren organisator klonk dit als muziek in mijn oren. Ik maakte meteen een afspraak met de groepenbegeleidster van Femma en na haar uitleg kreeg ik nog meer zin om te starten. Ik ging op zoek naar een zaaltje, bedacht een leuke activiteit en plande een datum in.

De uitnodiging werd verspreid via Facebook en e-mail en de inschrijvingen stroomden binnen. Maar liefst 35 dames schreven zich in voor de startactiviteit.
We stelden hen Femma voor, genoten van een hapje en een drankje en maakten windlichtjes uit lampenkapfolie. We lieten hen brainstormen over de eerste activiteiten en ook niet onbelangrijk, we vroegen hen een leuke naam te bedenken.
Na een heel geslaagde activiteit en heel veel gezellig getetter werd "Femmadammen Dendermonde" geboren, op Internationale Vrouwendag dan nog (maar dat is louter toeval ssssst ;-) ) Er kwamen ook heel veel activiteiten op de flipcharts en met de 5 toppers gaan we zo snel mogelijk aan de slag. Ik kreeg 4 enthousiaste dames rond mij die me willen bijstaan met alles en we maakten al meteen heel wat nieuwe leden.

Ik ben enorm blij en dankbaar dat zoveel dames even enthousiast zijn als mij over Femma en jullie zullen zeker en vast nog van ons horen. En wie zin heeft, je bent ook altijd welkom bij onze groep ;-)Geen opmerkingen:

Een reactie posten