donderdag 28 april 2016

Billie...

Al een tijdje vraagt de man des huizes of ik voor hem geen t-shirt kon maken. Dat is natuurlijk helemaal niet moeilijk maar ik vond maar geen geschikt patroon...
Toen vorige week de Billie voor mannen van Zonen 09 werd gelanceerd was ik er als de kippen bij. Ik bestelde dan ook maar het gepaste stofje mee, want dat werd goedgekeurd door mijn wederhelft, tot mijn tevredenheid want ik vond het echt een leukerd!

Toen mijn pakje na een werkdag op mij lag te wachten en de kids in bed lagen, ging ik meteen aan de slag. Ik heb manlief netjes opgemeten en we kwamen tot de vaststelling, omdat hij zijn t-shirts graag getailleerd heeft, dat de 48S goed ging zijn... het patroon is zo'n  makkie dat het shirt niet veel later klaar was. Toen hij thuiskwam van de salsa-les kon hij dan ook meteen passen en manmanman wat een pasvorm! Ik was al overtuigd van Sharon haar kunnen na het maken van Theo maar nu ben ik in de ban van Zonen 09 en wil ik mijn bibliotheek zo snel mogelijk uitbreiden! Voor mijn 2 smalle mannen mét taille, zijn die smalle versies gewoon top. Manlief was supertevreden...Ik kocht 2 panelen en had dus nog wel wat stof over. Een t-shirt voor Elias rolde dus nog diezelfde avond vanonder mijn machine... Voor hem ging ik opnieuw voor het Thomas t-shirt (La Maison Victor editie 1/2016)


Mijn twee mannen stralen... maar oordeel vooral zelf, want ik ben natuurlijk wel een klein beetje bevooroordeeld ;-)
En toen had ik nog een lange smalle reep over en dat werd... een strik voor Mina ;-)


Mijn drie grote liefdes verenigd in mijn liefde voor naaien en stofjes... wat kan het leven toch mooi zijn!

9 opmerkingen:

 1. Helemaal de max Wendy, echt waar! En in Elias zie ik een perfect Zonen 09 model. Mocht jij/hij daar zin in hebben... let me know!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo mooi alweer! Jij bent toch echt een turbonaaister: ik heb mijn pakketje nog niet eens uitgepakt of jij hebt al drie dingen gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. als ik er zin in heb, dan ben ik inderdaad niet te stoppen ;-) en van zo'n stofje krijg je meteen naaikriebels

   Verwijderen