zaterdag 24 september 2016

liefde op het eerste gezicht...

misschien moeten jullie meteen denken aan Jo De Poorter die al zingend een showtrap afkomt... of de echte fans, zoals ik, zien meteen een volle ArenA meebrullen met Gerard Joling. Het gevoel dat je dan hebt is er eentje van totale adoratie, enthousiasme dat je niet kan inhouden, kriebels in de buik en alles erop en eraan. Wel dat gevoel had ik ook toen ik onlangs de nieuwe herfststofjes van Veritas zag hangen. Het was één stofje wat er meteen uitsprong, waar ik meteen van wist welk jurkje het moest worden én ik ging scoren bij de dochter die fan is van Bambi en Stampertje...

Ik gebruikte het patroon van de Louisadress van Compagnie M, verkort tot de lengte van het paneel. Nu nog met blote benen, in de winter met een kousenbroek eronder.
Ik plaatste de mouwen zo op het patroon dat je de konijntjes mooi ziet staan en werkte de zomen ervan af met een biais naar binnen om zoveel mogelijk van de konijntjes te zien.

Meer ga ik er niet over zeggen... de foto's spreken voor zich.

Stoffen en fournituren: Veritas
Patroon: Louisadress door Compagnie M
Schoenen: Koel4kids 
6 opmerkingen:

 1. Ja hij is top! Die prent, ge-wel-dig! Helaas nog altijd niet tot bij de veritas geraakt, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ja, die ligt hier ook nog.. Prachtige print hè! Ideaal herfstjurkje :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dit stofje ademt gewoon herfst uit, ben normaal geen fan van Disney op kleding maar Veritas maakt Disney heel stijlvol met deze paneeltjes ;-)

   Verwijderen