zondag 19 maart 2017

Sew Challenge

In het najaar organiseerde Davina een blogmeet waar ik mij graag wilde voor inschrijven maar helaas lukte de datum niet :-( ik hoop dat er snel een vervolg komt want ik wil echt wel eens afspreken met al die toffe madammen! Ze sprak af met een heleboel bloggers een Sew Challenge te organiseren en ik deed graag mee!
Je wordt gekoppeld aan een andere blogger en geeft elkaar drie voorwaarden en je gaat de uitdaging aan. Ik werd gekoppeld aan Lieve, een dame die ik toevallig wel al in het echt ontmoette en waar ik al wat contact mee had... we waren dus erg blij met de match.  Zij maakte een prachtige tuniekjurk waarvan ik overtuigd ben dat deze heerlijk zit!

Mijn uitdaging was wat moeilijker. Ik kreeg de regels: voor jezelf/iets in zachtroze/combinatie breien of haken.

Ik ging overal op zoek  maar kon nergens een mooi stofje vinden... ik had anders graag nog eens een blouse/top voor mezelf gemaakt voor onder een zelfgebreide gilet die aan de kleurvoorwaarden voldeed. Dat waren al 2 voorwaarden dus daar een mooie top onder ging ideaal zijn.Maar helaas vond ik niet wat ik zocht... ik vond wel een prachtig zachtroze stofje van Soft Cactus wat jullie zeker al zagen voorbijkomen bij velen... uiteindelijk vond ik het toch te meisjesachtig en maakte ik nog maar een Tinny voor Mina. Die is in de wolken met haar kleedje en straalde dan ook als een echte prinses in de koets op de paardenmolen vorige week...

Patroon: Tinny van Straigt Grain
Stof: Soft Cactus
Sandalen: Veritas


Lieve, het is niet helemaal volgens de regels maar ik hoop dat je toch wel kan genieten van mijn maaksels... en ik hoop alsnog een stofje in de juiste kleuren te vinden om een strikblouse te maken... ik zoek verder en hou je op de hoogte!


5 opmerkingen:

 1. Leuke jurk maar wel jammer dat je nu maar kon voldoen aan 1 van de 3 criteria! Wie weet komt er nog een vervolg :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Trek het je niet aan, je maakte een leuk jurkje! En iets maken om daarna nooit aan te doen, das ook geen goed idee hé.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. je dochter heeft er dan alleszins toch een heel schattig jurkje aan overgehouden! En het is waar: beter dat dan iets dat de kast niet uitkomt! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is inderdaad niet helemaal wat ik in gedachten had... maar het jurkje van je dochter is wel supermooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Knap! Ik ben ook fan van het soft cactus stofje! 😍

  BeantwoordenVerwijderen