donderdag 8 februari 2018

Stof pimpen met Bobbinhood

Sinds ik de workshop van Bobbinhood volgde, zijn er veel meer mogelijkheden met stof dan je ooit had gedacht. Ik printte al eens een tekening van Elias op zijn t-shirt, dat zie je hier terug maar als je een print op een stofje net iets te weinig vindt, kan je dit natuurlijk nog extra pimpen...

Bij onze Femmadammen  bleek dat velen aan de slag wilden met de Bobbinhood-kit maar dat ze een beetje koudwatervrees hadden. Daarom volgden Johanna en ik een workshop en planden we maandagavond een heuse zeefdrukavond, waarbij we met 14 madammen tegelijk aan de slag gingen met onze kit, bij Johanna lees je daar een verslagje van.

Ikzelf had nog een projectje liggen wat niet teveel werk was zodat ik zelf iets kon drukken en toch de dames wat kon op weg helpen.
Ik kocht namelijk bij het verschijnen van de laatste collectie van About Blue Fabrics een stukje van beide cactusstofjes. Eentje werd al een trui voor Elias en van het andere wilde ik voor Mina iets maken maar ik vond het toch niet meisjesachtig genoeg... daarom maakte ik een heel klein cactusbloemetje wat ik zeefdrukte op de stof en het werd instant een echte meisjesstof. Dit ga ik nog doen :-)


Stof: About Blue Fabrics, restje skai voor de schouders
Patroon: Leather Sweater, La Maison Victor

2 opmerkingen: