zaterdag 16 januari 2016

Het is leuk, spannend, verrassend maar vooral verslavend...

Swappen, ik deed het al vaak via Instagram dus toen deze superlieve dame een nieuwe Facebookgroep startte om samen te swappen: SwapperDapper, werd ik meteen lid en schreef me in voor de Afterpartyswap. We openden vandaag allemaal onze pakjes en werden weer heerlijk verwend... Dit vond ik in het mijne:


Een heleboel zelfgemaakte verzorgingsproducten, theelichtjes én een bon voor een fotoshoot!!! Dit vind ik nu eens origineel cadeau! Blijkbaar is mijn swapje Angelique een fotografe dus vind ik het super om zoiets cadeau te krijgen... dit zal dus nog vervolgd worden. Ik hou jullie op de hoogte ;-)

Dit maakte ik voor mijn swapje en ik kreeg al de reactie dat ze er erg blij mee is:


De haarband maakte ik ook al voor mezelf en hoe je deze maakt schreef ik hier. Voor haarzelf en voor haar 4-jarige dochter maakte ik het in naaiend Vlaanderen wereldberoemde An-tasje. Voor haarzelf in een zebrastofje van Michael Miller. In haar tasje stak ik 2 paar oorbellen in rood en petrol want ze heeft een hekel aan roze :-). Voor haar dochter maakte ik eentje in de inkleurbare stof van Ikea. Helaas was deze snel uitverkocht en is enkel nog beschikbaar in de filialen in Duitsland. Deze vulde ik met textielstiften zodat haar meisje haar tasje naar haar eigen wensen kan inkleuren.

Ik ben zeer tevreden en mijn swapje ook... dit was dus weer een geslaagde Swap! Bedankt Marieke!!!!


2 opmerkingen:

 1. Ik vind dat je er echt iets moois van gemaakt hebt! En zo leuk om zowel voor moeder als dochter dat leuke tasje te maken, maar voor de dochter inkleurbaar. Geweldig!

  Ook heel leuk wat je gekregen hebt, en ik vind die fotoshoot echt wel een tof idee :)

  Ik ben ook echt blij dat ik meegedaan heb met deze swap, vind ik er nog een leuke blog bij ook ;)

  Liefs,
  Tamara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh, wat een leuk idee, het An-tasje in het ikea-stofje. Dat stofje heb ik hier ook nog liggen, weet ik meteen wat er mee te maken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen