vrijdag 17 juni 2016

Recyclage van patroontjes...

In mijn vorige post schreef ik dat ik niet zo voor het hergebruiken van patronen ben, maar verdorie wat is het makkelijk als je dat deel van het naaien kan overslaan ;-)
Door wat verplichte rust van de dokter had ik nood aan makkelijke projecten. Ik weet dat ik normaal ook niet had mogen naaien maar als ik gewoon in de zetel lig te rusten dan word ik zo zenuwachtig van niets te doen dat ik nog zieker word... ik ging dus voor iets waar ik met niet veel werk en inspanning toch het gevoel kreeg om bezig zijn... gisteren gingen mijn 2 monsters dan ook fier naar school in hun nieuwe outfits...
 Voor Elias ging ik nog eens voor de Randy-broek uit La Maison Victor, maar in de tailleband met een elastiek want voor mijn mager ventje is dat anders veel te los en staat hij heel de dag te trekken aan zijn  broek. Het stofje koos hij zelf uit de beperkte selectie die ik hem voorschotelde en hij koos het stofje dat ik ook had genomen. Ik kocht het een tijdje geleden bij Modecoupon en is een heerlijk zachte tricot! Ook de elastische paspel kocht ik bij hen.

Voor Mina ging ik nog eens voor de Candydress, maar omdat ze de vorige keer haar lintje meteen kwijt was en dat eigenlijk ook niet zo praktisch is voor een 2,5-jarige, stak ik nu een elastiek in de tunnel (even ter zijde: dezelfde lengte elastiek als van haar broer, om maar even aan te tonen hoe smal die oudste wel is ;-) ) Het stofje kocht ik bij Yvette van Droomstoffen en is een toptricot! Al weet ik niet of die niet al uitverkocht is ondertussen....

De volgende stofjes zijn gekozen en ik hoop op een productief weekend. :-)


2 opmerkingen:

  1. Soms is gewoon een beetje je eigen zin kunnen doen het beste medicijn. In dit geval worden jij én je kids er beter van, super!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Soms is gewoon een beetje je eigen zin kunnen doen het beste medicijn. In dit geval worden jij én je kids er beter van, super!

    BeantwoordenVerwijderen