woensdag 23 november 2016

over op papier plakken...

Jullie zullen zeker en vast denken dat ik enkel voor mijn kinderen en voor mijn man naai... en okay, voor mezelf af en toe een tas... maar niets is minder waar... ik maak ook heel wat voor mezelf. Alleen ben ik niet zo fotogeniek als mijn twee monstertjes en mijn grote monster. Dus meestal staan die enkel op een foto op Instagram maar ze komen zelfden met goede foto's op de blog, omdat ik gewoon echt niet op papier plak.

Laatst was ik nu wel supertevreden van een rokje, wat ik nu toch even wou bloggen. Laten we afspreken dat u niet teveel naar de  foto's kijkt maar enkel naar het geweldige rokje. Volgens de workshop stijladvies die we vorige week deden bij Femmadammen staat zo'n modelletje me heel goed en dat was nu precies wat ik dacht als ik de foto's zag...

Patroon: Rechte rok uit Het grote Naaiboek (Femma), met een splitje voor bewegingsruimte
Stofje van Veritas


Bij Femmadammen Dendermonde hielden we dit najaar een 3-delige reeks "Bernadette breien" Onze eigenste Johanna gaf deze reeks aan de hand van haar eigen patroon. Dit is mijn resultaat:

Wol Veritas: 1 draad Mountain en 1 draad Luxor
Ik was na de tweede les al klaar en startte ondertussen een nieuw breiwerkje op waar ik de laatste bijeenkomst aan verderging... ik ben nu al fan en laat jullie hopelijk snel het resultaat zien.

Patroon: krantje Veritas "Atelier Creatief"

Dit weekend, Elias was naar een verjaardagsfeestje en Mina is de rust zelve, nam ik ook mijn stoffenvoorraad eens onder handen... een deel mag plaatsruimen voor nieuwe stofjes en deze staan te koop (kleine prijsjes!) op mijn FB-pagina...

3 opmerkingen:

  1. En waarom zou gij ni op papier plakken allez?! Zo'n schoon fotos en idd, een super knap rokje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hou u maar niet meer in, dat ziet er allemaal prima uit! Mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Laat ons maar bepalen of we graag naar je foto's kijken of niet ;-). Meid, we zijn allemaal veel te kritisch voor onszelf. De rok staat je prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen