donderdag 31 december 2015

Laatste van het jaar...

Gisterenavond was het de laatste bijeenkomst van de Tiretten van dit jaar en ik besloot vooruit te kijken en een strandtas te maken... maar ik ga ze eigenlijk ook gebruiken als zwemtas en één van mijn goede voornemens voor 2016 is, wat  vaker gaan zwemmen met de kids. Mina zag het zwembad nog nooit van de binnenkant (oeps). Ik ben totaal geen zwemmer maar hoop dat er met deze tas verandering zal in komen ;-)

Stof: Toile Ciréé van Petit Pan (Antwerpen)
Paspel: Huis Nicole (Zele)
Bij Petit Pan kocht ik begin deze maand een leuke toile ciréé, die ik zowel als buiten- en  binnenstof gebruikte, waardoor de tas hopelijk waterdicht is. Ik voegde een dikke, blinkende paspel toe die ik bij Nicole vond. Ik gebruikte ook een teflon-voetje wat ik bij haar kocht, een gouden tip!


Het patroon vond ik bij Griet, een superpatroon en handleiding. Ik ga de tas gebruiken voor het gerief van mezelf en de kids en dat past er allemaal in!

In 2015 ging ik opnieuw aan de slag met een deel van mijn "vergeten" passies, ik nam weer wat tijd voor mezelf, leerde de allerliefste naaiclub kennen en maakte een pak nieuwe vriendinnen... ik kijk dan ook dankbaar terug en stap vol  nieuwe plannen het nieuwe jaar in... wordt vervolgd.

Mijn allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! Maak er een spetterend jaar van!!!

Liefs
Noxeema

4 opmerkingen:

  1. Die zwemtas is echt supermooi! Nu ga je zeker met veel plezier zwemmen! Het was fijn je dit jaar te leren kennen en ik duim voor nog superveel gezellige woensdagen bij de tiretten en andere leuke momenten! Gelukkig nieuwjaar!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die zwemtas is echt supermooi! Nu ga je zeker met veel plezier zwemmen! Het was fijn je dit jaar te leren kennen en ik duim voor nog superveel gezellige woensdagen bij de tiretten en andere leuke momenten! Gelukkig nieuwjaar!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Inderdaad de fijnste club! Ook voor jou een bruisend en creatief 2016!

    BeantwoordenVerwijderen