donderdag 21 april 2016

Eva's cactussen en flamingo's...

Toen ik zag dat de nieuwe stofjes van Bambiblauw, samen met Eva Mouton, gelanceerd werden, ging ik echt geen stofjes kopen! Ik moest eerst maar eens aan de slag met alles wat hier nog ligt... maar eerlijk is eerlijk, cactussen én flamingo's daar kan ik niet aan weerstaan! Die moest ik hebben. Het is ook mooi verdeeld, een printje voor elk monstertje dus ik gaf mezelf de toestemming om van elk een half metertje te bestellen...

Het zijn echt prachtige stofjes! Lekker zacht, heel mooie kleuren, de print is niet te klein en niet te groot en kan dus voor alle leeftijden, goed gezien ;-)

Voor Mina ging ik alweer voor de cocoondress (zoals hier en hier), al heb ik dat wel wat moeten aanpassen... ik was in mijn hebberigheid om te bestellen eventjes vergeten dat Mina wel al wat gegroeid is en dat een halve meter dus niet meer genoeg is voor een kleedje :-P ik maakte er dus een lange tuniek van en dat valt heel goed mee! De ruffles aan de mouwen liet ik ook een keertje weg en zo kreeg ik toch een heel ander resultaat.

Voor Elias ging ik op zoek naar een basispatroon voor een t-shirt. Ik vond eentje in een La Maison Victor en het resultaat was super. Het was precies hoe ik het me had voorgesteld... tot we gingen passen. Elias zijn grote hoofd bleek weer maar eens niet in een standaardmodel te passen :-( ik knipte dus gewoon de boord eraf en plooide 2cm van de halsuitsnijding naar binnen. De tweede pasbeurt was wel een succes en het resultaat is gelukkig niet te meisjesachtig zoals ik vooraf vreesde.

Toen ik net thuiskwam trokken we nog snel naar de speeltuin voor de foto's zodat ze het morgen kunnen dragen :-) Klaar voor een beetje fotospam ;-)
20 opmerkingen:

 1. Prachtige stofjes (en kleedjes en kindjes ;) )

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En dat uit een half meterke, waaw!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. en uit een restje kreeg Mina ook nog een rimpelrokje ;-)

   Verwijderen
 3. Zeer mooi! Ik kan er ook niet aan weerstaan hoor 😉

  BeantwoordenVerwijderen