vrijdag 17 maart 2017

meet Lora...

Toen de Tinny van Mina klaar was voor de K3-show vond ik dat mama ook wel een nieuw kleedje verdiende... 
Bij vriendin Johanna zag ik de Lora-jurk voorbijkomen... ze begon eraan deze tijdens een bijeenkomst van onze Naaitclub en ik vond dit zo'n leuk patroontje dat ik deze ook wilde maken. Ik wilde hem wel in stretchstof maken, dat is net iets flatterender voor mijn rondingen. Ik zocht en vond een heerlijk stevige tricot bij Modecoupon, bij de tafels achteraan (de koopjes dus ;-) ) aan 4€/meter. 

Het patroon gaat in het magazine van La Maison Victor maar tot 48 maar was helemaal niet moeilijk om te vergroten naar mijn maatje 50. Ik deed verder geen aanpassingen en bij het passen was het al duidelijk: dit werd mijn lievelingsjurk.

Ik droeg hem al op een diner op het werk, bij de K3-show, gewoon voor het werk maar een foto had ik nog steeds niet... ik deed het kleedje dit weekend aan om naar het spektakel van Les Filles de Malines te gaan maar liet manlief nu wel eerst eens een foto maken. 

Ik ben er zeer tevreden van en kreeg ook al fijne reacties. Het is een patroon wat op mijn lijf gemaakt lijkt dus er volgen er zeker nog.


10 opmerkingen: