woensdag 16 september 2020

Een rrrrroar-rok






Een nieuwe editie van FibreMood ligt vanaf vandaag in de winkel dus wij mochten weer aan de slag in preview met de patronen... kiezen is nooit makkelijk bij FibreMood en op dat vlak deden ze zichzelf alvast alle eer aan. Na wat twijfel (ik wou eigenlijk iets voor mezelf naaien maar die tijd altijd he, zucht) ging ik voor een makkelijk rokje met enkele leuke details voor Mina: Anemone.

Het stofje komt uit mijn voorraad en is er eentje van Modecoupon. Mina wordt bijna 7 dus mag het al wat "groter" zijn en deze rok is door het luipaard stofje zeker niet te kinderachtig maar toch leuk genoeg voor een diva in de dop.

Het rokje bestaat uit maar 2 patroondelen en de details, een fronseffect in de taille en een striklint zijn zo goed beschreven dat een beginnende naaister er al weg mee kan! Voor de gevorderde naaister heb je dan weer een heel snel naaisel. Het zat binnen een uurtje in elkaar en het patroon overnemen en stof knippen was ook goed voor een halfuurtje... anderhalfuur naaitijd is dus voldoende voor dit leuke rokje wat zowel casual kan als voor een feest in een chiquer stofje!

De nieuwe editie staat trouwens weer vol van de toppers dus ga nu naar de winkel of koop de losse patronen als pdf hier

Het volgende op de lijst is Giulia (kleedje) en de Abby (jas) voor mezelf, wie weet waar ik tijd kan kopen?







Geen opmerkingen:

Een reactie posten