donderdag 17 december 2015

Een Felix voor de man des huizes

Ik vertelde het nog niet maar oplettende lezers konden al zien dat ik een Tetterende Tiret ben... elke woensdag komen we samen met onze naaimachine en onze eigen projecten en tussen het tetteren door stikken we er lustig op los...

Af en toe doen we van DIT (= Do It Together) ; wie wil kan dan aansluiten bij een gezamenlijk project. Dit is niet alleen leuk om te doen, het is vooral handig om samen sommige beschrijvingen te ontleden en om aan elkaar uitleg en tips te vragen/geven.

Toen Karla voorstelde om samen het Felix-vest uit de laatste LMV te maken, reageerde ik zeer enthousiast, want zo'n vestjes staan de man des huizes nu eenmaal zeer goed. Het perfecte stofje vond ik meteen bij Mon Depot (ik denk van Scapa maar ben niet zeker) en alle fournituren kocht ik bij Veritas.
Ik werkte 3 avonden (van patroon tekenen tot keergat dichtnaaien) bij de Tiretten aan het vestje en gisteravond werd de laatste steek gestikt. Vanmorgen gingen we bij Veritas om de juiste knopen en die werden er net aangezet.

Ik ben er superblij mee. Het was helemaal niet moeilijk te maken en het resultaat is, zoals altijd bij LMV, perfect qua maat en pasvorm. Bewijs hiervan zijn de foto's...





5 opmerkingen: