zaterdag 28 mei 2016

Met de schouders bloot...

Een tijdje geleden mocht ik een patroon (Eryn's garden party dress) testen van Lieveke en Zus. Het resultaat beviel me zo dat ik meteen nog eentje wilde maken. Ik dacht dan ook meteen aan dit patroontje toen ik even later een zwart-wit Soft Cactus stofje kocht bij Modecoupon... maar daar bleef het bij... Ik hou namelijk niet zo van bandwerk en ik recycleer dan ook niet vaak een patroontje, tenzij het een basisstuk is zoals een t-shirt.
Omdat ik de laatste twee weken bijna constant van huis was, eerst Toppers in Amsterdam en dan Seniorendagen (mijn job ;-) ) in Oudenaarde, en ik de dagen dat ik thuis was toch wilde naaien was een tweede keer van een gekend patroontje ideaal. Ik moest er niet teveel bij nadenken en had na 2 weken toch een afgewerkt kleedje...
Ik werd nog maar eens overtuigd van dit patroon en zijn pasvorm en Mina wilde het weeral niet meer uittrekken en door het zonnige weer van vandaag was ook dat geen probleem.
Mina poseerde nog even gewillig en gaf de plantjes in mijn moestuin in bakken en potten denkbeeldig water, en nu mijn diva in bed ligt kan ik jullie hiervan laten meegenieten...


3 opmerkingen:

  1. Het staat haar! Ik heb hetzelfde met patroonrecyclage, maar soms is de snelle voldoening nog leuker hé ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, ze staat er geweldig mee. Ik herken je gevoel, een patroontje hergebruiken als je niet veel tijd hebt en/of als het snel moet gaan is zeker geen schande bij zo'n pareltje als dit!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ohh, wat mooi!!! Je hebt er opnieuw een heel leuke versie van gemaakt!! Knap!

    BeantwoordenVerwijderen