donderdag 7 december 2017

Een schoon stofke, dat spreekt voor zich...

Dat ik fan ben van de stofjes van See You At Six en Eva Mouton dat kon je hier al zien... toen ze allebei nieuwe stoffen lanceerden sloeg ik dus meteen wat meters in...

De sanseveria lag hier al zolang te wachten, ik kocht 2 meter voor de zekerheid, om een Billie te worden voor Elias maar dinsdag trok ik eindelijk nog eens naar De Naaitclub en dus had ik tijd voor Billie. Elias gaf eerst zijn goedkeuring over het stofje zodat ik zeker wist dat deze ging gedragen worden en hij was dolenthousiast over het eindresultaat <3 Mina keek zo lief naar de sanseveria's dat ook zij hier nog een kleedje zal in krijgen.

Ik liet hem ook zelf de boordstof kiezen maar had ook zwart in gedachten om het lekker stoer te maken voor mijn coole knapperd.

Stof: French Terry "Sanseveria" van SeeYouAtSix
patroon: Billie van Zonen 09

Aangezien het patroon en de stof al geknipt was, was dit een snel klaar projectje. Ik liet Mina dus ook kiezen tussen de lama's en de zwanen van Eva Mouton en aangezien roze nog steeds het lievelingskleur is van La Diva was dat snel gebeurd... ik zag de Issie top al meermaals voorbijkomen bij Marjolein en schafte het ook aan... ideaal voor de lama's vond ik. De zachtgele boordstof had ik al heel lang liggen maar matcht, wat mij betreft, perfect bij het stofje...

Stof: Eva Mouton voor About Blue Fabrics
patroon: Issie Top van Sewpony

Ik genoot van nog eens een avondje naaien onder vriendinnen en had 's morgens twee overgelukkige en dankbare kinderen... het leven kan toch zo schoon zijn!

1 opmerking:

  1. heel leuk, extra tof dat ze alletwee iets kregen dus geen jaloerse kindjes 's morgens

    BeantwoordenVerwijderen