vrijdag 11 juni 2021

We gaan raket nu ...

Ik vond eindelijk weer naaitijd, los van de naaisels die ik voor de linkparty's voor Fibremood mag maken... woehoew!


Naast een paar basics voor de kids had ik zin om eens een nieuwe Cirri te maken. De vorige scheurde door, waarschijnlijk omdat ik er veel te weinig in propte, dus was het tijd voor een nieuwe.

Bij Ateljee Caro kocht ik de vorige keer een samengesteld pakket. Je krijgt dan niet alleen een geweldig goede combi van stofjes en fournituren (als je Caro laat kiezen of begeleiden) , je krijgt ook nog eens een extra handleiding om de tas in elkaar te naaien (het originele patroon is beknopt en in het Frans, maar moet je voor de duidelijkheid dus wel bij hen aankopen) en dat is echt een meerwaarde voor wie geen Frans kent (ikke dus) en ook voor wie graag een duidelijke stap-voor-stap handleiding heeft met duidelijke foto's.

Alles van bij Ateljee Caro

Deze keer ging ik echter voor een zelfgekozen combi. Ik hoopte dat de combi goed ging uitdraaien, want op een scherm kunnen kleuren nogal eens verschillen, maar de foto's op Caro's webshop zijn zeer goed van kwaliteit want ik was verrukt door de kleuren toen mijn pakketje geen 24u later al geleverd werd.

De tweede Cirri ging uiteraard een heel stuk vlotter en enkele uurtjes later kon ik op stap met mijn nieuwe tas... ik beloofde mezelf plechtig er minder in te proppen zodat ik er wat langer kan van genieten.

En voor wie nu heel nieuwsgierig is waarom ik de blogpost deze titel gaf, die moet deze clip maar eens bekijken... telkens ik de tas open, begin ik spontaan dat liedje te zingen en dat brengt de zomer meteen in huis, ook als het regent, dus ga je gang en zing mee...Geen opmerkingen:

Een reactie posten