donderdag 8 december 2016

Jace did it! en leerde het ook aan de Femmadammen

Vorige zondag hielden we bij Femmadammen een zeer succesvolle stoffenverkoop door Stoffenboetiek Anneke, dit lag waarschijnlijk voor een groot deel aan de prachtige korting (30% op alle stoffen) die ze ons gaf... bedankt Anneke!!!

Tegelijk hielden we al voor de 2de keer de workshop Dorothy day tripper olv An (Jace did it!). Toen we in het begin van het najaar onze kalender voor het NAAIS najaar publiceerden was de eerste sessie in november al heel snel volzet en planden we een tweede... Een tas als deze is er eentje waar je nog niet zo snel alleen aan begint, ook al omdat de werkbeschrijving die bij het patroon zit heel erg beknopt is. Wij haalden An naar Dendermonde en met z"n allen gingen we aan de slag...An legde alles stap voor stap en heel duidelijk uit, hielp waar nodig en alle dames gingen met een prachtige tas naar huis. Er werden pareltjes gecreeërd!

De mijne maakte ik in een kapotte dekbedovertrek van Elias van een jaar of 2 geleden bij Hema... met de typische rookworsten erop! Een beetje fuchsia en oranje erbij en het werd een typische Noxeema-tas.


Als weekendtas kan je ze niet echt gebruiken maar voor naar het werk te gaan is het prima!

 Er waren heel wat prachtexemplaren maar deze zijn toch wel mijn persoonlijke favorieten:Er werd al gevraagd naar nog een workshop maar dat bekijken we nog wel... op 16/12 lanceren we ons jaarprogramma met voor ieder wat wils en laat ons daar maar even mee starten ;-)Geen opmerkingen:

Een reactie posten